Välj en sida

Om JURIDOK

Lär känna oss

Träffa juristerna bakom tjänsten.

Vi förenklar juridiken – med våra kunder i fokus”

$

Vår mission

Våra kunder ska bara behöva köpa kostsam juridisk rådgivning när det verkligen behövs. Vi ska dra nytta av vår erfarenhet och vårt tekniska kunnande och tillhandahålla rätt juridik till rätt pris; enkelt och smidigt. För både privatpersoner och företag.

$

Vår filosofi

Vi ställer oerhört höga krav på oss själva och på tjänsten vi tillhandahåller. Inte minsta kommatecken ska vara fel. De dokument som levereras när du använder tjänsten ska vara lika bra eller bättre än vad du hade fått om du köpt traditionell juridisk rådgivning. 

Antal skapade dokument

Koppar kaffe

Antal dokumentmoduler

Antal arbetstimmar

Möt våra grundare

Vi har en ”det-går” attityd och tillsammans drygt 25 års erfarenhet inom juridiken, allt från prestigeuppdrag på stora advokatbyråer till rådgivning avseende dels mindre och större företag, dels ärenden av privat- och familjerättslig karaktär.

Jens Holmberg

Jens Holmberg

Grundare / jurist

Verksam jurist sedan 2010. Först som advokat med brett juridiskt fokus på en av Stockholms större advokatbyråer. Sedan chefsjurist på ett ledande företag inom facility management.

jens@juridok.se

Andreas Malmberg

Andreas Malmberg

Grundare / jurist

Andreas har omfattande erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete vid advokatbyråer och bank. Hans juridiska intresse är stort även om fokus har legat på affärsjuridiken. Fritiden ska helst vara aktiv, gärna på skidor eller golfbanan.

andreas@juridok.se

|

Sätt dig själv i förarsätet med vår innovativa tjänst – med ett par enkla klick låter Juridok dig skapa professionella juridiska dokument som är kvalitetssäkrade och perfekt anpassade för din situation.