Välj en sida

Vilket pris tar ni för ett aktieägaravtal?

Aktieägaravtal – skräddarsytt till ett fast oslagbart pris.

Med Juridok skapar du enkelt ett skräddarsytt aktieägaravtal till ett oslagbart fast pris. Du betalar endast 999 kronor inklusive moms.

Vår tjänst bygger på grundprincipen att man bara ska behöva köpa omfattande och kostsam juridisk rådgivning när man verkligen behöver. Då man har ett unikt och särskilt komplicerat fall. Men vi har skrivit väldigt många aktieägaravtal och vet av erfarenhet att många situationer är förhållandevis likartade. Den erfarenheten har vi använt för att skapa Juridok – en interaktiv tjänst som gör att det varken blir dyrt eller svårt att skriva ett skräddarsytt aktieägaravtal som är juridiskt korrekt och anpassat efter er situation. Låt därför Juridok hjälpa er att skriva ert aktieägaravtal!

I tjänsten besvarar ni ett antal frågor (det tar cirka 10 – 30 min att besvara frågorna). Det är samma frågor som vi skulle ha ställt vid ett personligt möte. Med hjälp av den vägledning du får så svarar du på frågorna och beroende på dina svar ställs följdfrågor och nya relevanta frågor. Till slut används alla dina svar för att skapa ett skräddarsytt och högkvalitativt aktieägaravtal på mellan 15 – 30 sidor som tillgodoser just era behov. Aktieägaravtalet kommer vara lika bra, om inte bättre än, ett aktieägaravtal som du köpt från en jurist efter personlig rådgivning. Men det pris som Juridok erbjuder är en bråkdel i jämförelse. Dessutom har du nöjd-kund garanti.

Skriv online med Juridok

Tjänsten ställer de frågor som är relevanta för att skapa ett aktieägaravtal. Med hjälp av den vägledning du får så svarar du på frågorna och beroende på dina svar får du följdfrågor. Till slut används dina svar för att skapa ett juridiskt korrekt aktieägaravtal som tillgodoser dina behov.

i

01.

Välj ett dokument

02.

Besvara frågorna

03.

Betala med kort om du inte har abonnemang

04.

Ladda hem ditt unika dokument